Efter 70 år og 3 generationer – er Securit® i dag markedsledende på skiltning og visuel kommunikation.

Securit® har et stærkt brand, som tilbyder det mest varierede og kvalitetsprægede sortiment af chalkmarkers og skiltning, der findes på markedet i dag.

Securit er: Glæde, kreativitet og hygge

Securit er IKKE: Kedelig, selvhøjtidelig og/eller kontroversiel

Securit tror på: At gøre sig umage, kvalitet, integritet & ambitioner

Produkterne bliver brugt af stortset alle: Hipsters, forretningsfolk, børn, unge, seniorer… ALLE burger det! Det er for mennesker, som kan se meget mere end bare et chalkboard og nogle chalkmarkers. Det er for mennesker, der griber enhver chance for at være kreative.

Securit® var det første lifestyle chalk brand og er stadigvæk worldwide markedsleder i segmentet. Der findes alternativer på markedet – men Securit® er det originale og unikke brand – ingen andre har et så omfattende og innovativt produktsortiment.

Dette perfekte sortiment hjælper til med at få det kunstneriske og fantasifulde frem i alle. Fra wall boards til chalkboards af 3D Animals – det er den vildeste kreative verden, der bare venter på at blive udforsket!

Securit® PRO er firstmovers hvad angår skiltning og visuel kommunikation. Med deres omfattende viden og erfaring, kan kunderne – både mindre og større virksomheder – føle sig sikre på, at få den bedst mulige vejledning og altid være opdateret på de nyeste design.
Say it with Securit®!