UNILUX har i over 40 år tilbudt et bredt sortiment af belysningsprodukter og kontortilbehør, som produceres og distribueres fra Hamelins egne fabrikker i Frankrig og Malaysia.

UNILUX sælges til flere end 60 forskellige lande verden over. Med en stærk intern forsknings- og udviklingsafdeling, udvikler UNILUX skræddersyede produkter, som kombinerer ergonomi, teknologi, design og samtidig har respekt for gældende standarder.

Nye produkter udvikles i samspil med kendte designere

Under udviklingen af nye produkter, går UNILUX systematisk til værks og spørger sig selv: ”I hvilken udstrækning vil dette produkt forbedre arbejdsmiljøet for brugeren?”

I samarbejde med et hold af specialister, sikrer UNILUX herved en reel merværdi i form af velvære og visuel komfort for brugeren.

Nye produkter udvikles i samspil med kendte designere, for at kunne levere holdbare og unikke produkter, som matcher markedets trends.

UNILUX har stor fokus rettet mod at skåne miljøet under produktudviklingen. Som følge deraf har UNILUX investeret i softwaren EIME.

Softwaren evaluerer 11 miljømæssige kriterier for at vurdere de miljømæssige konsekvenser af et produkt, der indeholder elektroniske komponenter. Således sikrer UNILUX den mest bæredygtige produktion af lamper.

UNILUX er fortaler for brugen af LED-lyskilder, som er langt de mest energibesparende og miljøvenlige.

› Gå til Unilux produkterne