Historien om Linex går helt tilbage til 1923, hvor den danske civilingeniørstuderende Frede Duelund Nielsen, begyndte at fremstille skibskurver.

Gennem årene udvidede han sortimentet til bl.a. også at indeholde tegnetrekanter og linealer. Linex, som selskab, blev etableret i 1935 og i årene efter 2. Verdenskrig steg salget og eksporten støt.

Blandt de kendte Linex produkter findes den legendariske SuperLineal, der har opnået national og international anerkendelse.

Linex blev hurtig kendt som en af verdens førende virksomheder indenfor tegneartikler. I 1993 opkøbte Bantex A/S Linex.

Linex brandet har altid været synonymt med ultimativ præcision. Linex overholder ISO standarder for tegneartikler, som gælder for retlinjethed, parallelitet og præcision.

Produkterne er løbende testet mod disse standarder for at sikre, at forbrugerne får maksimal pålidelighed, når de køber et Linex produkt. Linex arbejder ud fra at styrke børn og voksnes præstationer ved at samtænke læring, kreativitet og præcision.

Linex udvikler de mest præcise og brugervenlige måle- og tegneværktøjer til at hjælpe og inspirerer forbrugerne til at skabe bedre resultater.

I dag er Linex fortsat fokuseret på at levere et bredt sortiment af tegne, måle og skole -redskaber i høj kvalitet. Sortimentet indeholder alt fra viskelædere, tegnetrekanter og linealer til skæreknive, skæreplader, nautiske redskaber og målebånd.

Blandt de kendte Linex produkter findes den legendariske SuperLineal, der har opnået national og international anerkendelse. SuperLinealen indeholder en unik antiskrid funktion, som forhindrer at linealen glider på underlaget ved et let pres.

Den nyeste udvikling indenfor sortimentet er Active Learning, som skal forene teori og praksis og hjælpe elever til at opnå en bedre forståelse for matematik. Linex Active Learning gør det sjovt at lære.

› Gå til Linex produkterne