Bantex A/S blev grundlagt i Danmark i 1961. Virksomheden oplevede stor vækst gennem 1960’erne både i Danmark og udenfor landets grænser.

Dette førte virksomheden til succes og gjorde Bantex til en central aktør af kontorartikler i Europa. I 2000 overtog Hamelin Bantex, og var med til af fremme udviklingen af brandet takket være deres verdensomspændende netværk.

Bantex udviklede, som de første i verden, brevorderen i polypropylen med den unikke Strong-Line® kantforstærkning

Hamelin har i dag en stærk position som en af verdens førende producenter og leverandør af kontor og skoleprodukter.

Bantex udviklede, som de første i verden, brevorderen i polypropylen med den unikke Strong-Line® kantforstærkning, der giver slidstyrke uden at ridse reoler og borde.

Alle produkterne i papirsortimentet er tilpasset lokale regler og regulativer og omfatter alt fra notesbøger, skolehæfter, og adressebøger samt løst blad papir.

Bantex tilbyder ligeledes et bredt udvalg af funktionelle arkiveringsløsninger i miljøvenlige og holdbarer materialer, samt løsninger og koncepter til præsentationsmaterialer.

Herunder plastiklommer, charteks, registre, faneblade, indstiksringbing og et stort udvalg af mapper. Bantex kontortilbehør er designet ud fra enkelthed og funktionalitet.

I sortimentet findes blandet andet brevbakker, skriveunderlag, papirkurve og mussemåtter.

› Gå til Bantex produkterne