Innovative skriveredskaber,
skole- og hobbyprodukter.

Pelikan blev grundlagt i 1838 af Carl Hornemann i Hannover, Tyskland.
Pelikan har en stærk arv i fremstilling af blæk og maling.

Gennem sine mere end 180 år har Pelikan udviklet på sin viden og ekspertise og fremstiller nu også skrive- og hobbyartikler til skoler, kontorer og private hjem. I dag har Pelikan etableret sig som et innovativt og markedsledende brand, der fremstiller og distribuerer høj kvalitet samt innovative og prisvindende produkter over hele verden.

Pelikan har et tæt samarbejde med sine brugere, skolelærere og forskere indenfor læringsområdet. Dette fokus og engagement har resulteret i et bredt udvalg af holdbare skriveprodukter og koncepter, som støtter børn i deres læringsproces og fremmer kreativiteten, finmotorikken og den kognitive udvikling.

Handwriting is brainwriting!

griffix® serien tilbyder det perfekte Lær at skrive-koncept som indbefatter ergonomisk korrekte voksfarver, stiftblyanter og blækpenne, der fremmer barnets evne til at skrive og dermed støtter børnene i deres kognitive udvikling, fordi håndskrift gør, at informationen lagres bedre i hjernen.

Med griffix lærer barnet også hurtigere at bruge det optimale greb omkring pennen og udvikler sin finmotorik, mens der skrives eller tegnes og males ubesværet og med afslappet håndføring henover papiret.

Penene og voksfarverne er til både højre- og venstrehåndede. Pelikan tager udgangspunkt i de nyeste resultater inden for grafomotorik. På denne måde lærer børn at skrive finere og trykke mindre hårdt, mens de skriver.

Griffix® – The winning 5!

De nye griffix® pensler er det perfekte supplement til griffix® lær at skrive-koncept, fordi det at male er et vigtigt skridt i forhold til at forbedre børns finmotorik. Penslernes størrelser er udvalgt af lærere som de 5 mest populære og velegnede pensler til alle typer af tegninger og motiver.

De nye griffix®kvalitetspensler er specielt tilpasset til behovene hos elever i indskolingen og særligt udviklet til brug i undervisningen – og så sikrer de en masse sjov med at male.

Fordelene ligger i skaftet! Det ergonomiske, trekantede skaft har en særlig velegnet længde til børn og en skridsikker overflade, der giver et sikkert greb. Penslerne er lette at rengøre takket være plastikskaftet, og de er velegnet til mange forskellige maleteknikker.

Penslens vigtigste element er hårene, som er syntetisk hår af førsteklasses kvalitet. De er robuste og holder formen. Der er ingen irriterende tab af hår, og de er nemme at rengøre og tørre.

”Daily helpers” til kontoret

Pelikans tilbyder bredt udvalg af praktiske og holdbare must-haves indenfor kontorarktikler.

 • Jazz kuglepenne i flotte farver til dig, der går op i stilrent design, enkelthed og kvalitet
 • Praktiske og holdbare whiteboardmarkere og permanente markere
 • Lim til alle dagligdagens gøremål; sekundlim, universallim, hobbylim,
 • papirlim og limstifter
 • Blyantspidsere
 • Viskelæder
 • Kuglepenne med klik eller hætte
 • Finelinere
 • Tekstmarkere
 • Korrektionsprodukter
 • Karbonpapir
 • Blæk
 • Kontor clips

Med sin globale tilstedeværelse, omfattende viden og indsigt samt tidsløs tysk arv , der spænder over 180 år, sigter Pelikan efter at være det største internationale brand indenfor fyldepenne, hobbyprodukter og skriveartikler.

› Gå til Pelikan produkterne

Download kataloger

Vi er sociale

Få en chance for at være blandt de første, der prøver nye produkter, følg os bag scenen, eller lær mere om, hvordan vi forbedrer kreativitet og understøtter børns udvikling.